Voormalig BOSTON-drummer SIB HASHIAN dood op 67

Volgens TMZ , vroegere BOSTON drummer John Thomas 'Sib' Hashian is op 67-jarige leeftijd overleden. Zijn zoon, Adam , vertelde TMZ Dat Elkaar stortte woensdagavond (22 maart) in op het podium tijdens een optreden op de Legends of Rock cruise. Een getuige zegt dat er reanimatie is uitgevoerd en een defibrillator is gebruikt, maar het mocht niet baten.

Legends of Rock zal naar verluidt doorgaan, met muzikanten die hulde brengen aan Elkaar vandaag op de boot.

hasj uitgevoerd op BOSTON 's titelloze debuutalbum, uitgebracht in 1976, en op de tweede release van de band, 'Kijk niet achterom' , uitgegeven in 1978. Onder druk van de Epische platen label, BOSTON leider Tom Scholz koos hashian om originele drummer te vervangen Jim Masdea voorafgaand aan de opnames van het debuutalbum. Elkaar links BOSTON tijdens de opnames van hun album uit 1986, 'Derde Fase' , het markeren van de terugkeer van Masdea .hashian bezat een platenwinkel en verschillende zonnestudio's in Boston.

Populaire Categorieën: Nieuws , Ander , Functies , Beoordelingen ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.