Videopremière: KALMAH's 'Take Me Away'

'Breng me weg' , de nieuwe video van Finse metallers KALMAH , is hieronder te zien. Het nummer is afkomstig van het laatste album van de band, 'Stok' , die op 6 april werd uitgebracht via Spinfarm Records .

Opnieuw opgenomen op Tico Tico met vertrouwde oude Ahti Kortelainen aan het roer en afgerond door studiotovenaar Svante Forsbäck ( RAMMSTEIN , VOLBEAT , APOCALYPTICA ), 'Stok' 's aangrijpende, bijna mooie melodieën verweven met meedogenloze rip-your-face-off agressie zijn alles wat de dubbelzinnige naam suggereert en meer - een getuigenis van en een goed voorbeeld van brandende passie voor muziek; een stuk ongebreidelde allesverslindende wildvuur van melodieuze death metal-beheersing die misschien eens in de tien jaar voorbij komt.

Gitarist Antti Kokko zegt: 'Bijna 30 jaar moerasgekte en hier vertegenwoordigen we vandaag ons achtste album met glanzend geslepen vissendrietanden. Het album staat sterk op de wortels van KALMAH geluid introduceert toch een frisse adem uit de met teer besmeurde longen van de Swamplord.'In een tijd waarin anderen in het melodieuze death metal genre steeds vaker invloeden oppikken uit meer commerciële en hedendaagse muziekgenres, KALMAH blijft trouw aan zijn roots van death metal, Fins melodieus erfgoed, chagrijnige never-say-die-houding en thema's van de noordelijke natuur en de dwaasheid van de mensheid. 'Stok' presenteert zijn luisteraars een reeks nummers die met hun web van melodieën en in-your-face agressie een voorbeeld zijn van de voortdurende evolutie van de band naar een internationale death metal-krachtpatser.

'Stok' tracklist:

01. Bloed liep koud
02. De Kwade Kin
03. De wereld van woede
04. In het zwarte moeras
05. Breng me weg
06. loonstrook
07. Wachten in de coulissen
08. Door de ondiepe wateren
09. Wissen en divergeren
10. De stalker

KALMAH is:

Veli-Matti Kananen - Toetsenborden
Timo Lehtinen - Bas
Pekka Kokko - Zang, Gitaren
Antti Kokko - Gitaar
Janne Kusmin - Drums

Populaire Categorieën: Nieuws , Ander , Functies , Beoordelingen ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.