Videopremière: ARCH ENEMY's 'You Will Know My Name'

De officiële video voor het nummer 'Je zult mijn naam kennen' van Zweedse / Amerikaanse / Canadese metallers AARTSVIJAND is hieronder te zien. De clip is wederom geregisseerd door Patric Ullaeus van Revolver Film Company , die eerder heeft gewerkt met DIMMU BORGIR , LACUNA SPOEL , IN VLAMMEN , SONIC SYNDICATE en KAMELOT , onder andere.

'Je zult mijn naam kennen' is ontleend aan AARTSVIJAND het nieuwe album, 'Oorlog eeuwig' , die op 10 juni in Noord-Amerika wordt uitgebracht via Century Media Records . De hoes is gemaakt door Costin Chioreanu .

AARTSVIJAND speelde zijn eerste show met nieuwe zanger Alissa White-Gluzi , voormalig zanger van DE AGONIST , op 23 mei in Turbohalle in Boekarest, Roemenië. Angela Gossow , die meedeed AARTSVIJAND in 2000 en maakte haar debuut op de inmiddels klassieker 'Loon van de zonde' (2001), is teruggetreden als frontvrouw en gaat zich richten op management, terwijl Alissa neemt haar plaats in.Bekijk foto's van het concert op Metalhead.ro .

In een recent interview met Turkse gitaar , AARTSVIJAND gitarist Michael Amott gezegd over Angela het verlaten van AARTSVIJAND : 'Het was een plotselinge verandering voor de fans; we weten dat. Maar dit soort grote stappen in het leven komen natuurlijk niet gemakkelijk, en ik geloof dat dit een geleidelijk iets was dat in Angela enige tijd in gedachten.

'We hadden besloten om 2013 van de weg af te nemen en elke vorm van bandactiviteit. Het enige wat we deden was muziek schrijven en ook was er altijd het plan om eind 2013 de studio in te gaan en op te nemen. Naarmate de geplande opnametijd dichterbij kwam, Angela liet ons vorig jaar weten dat ze zeker zou terugtreden uit haar functie in de band.

'Eerlijk gezegd was het voor de rest van ons niet zo'n grote verrassing, want er waren veel van dat soort gesprekken in de aanloop naar dat punt. Ik heb de veranderingen in de band aangebracht die nodig waren voor AARTSVIJAND om door te gaan en de muziek levend te houden.'

Met betrekking tot Alissa 's meer veelzijdige vocale benadering in vergelijking met die van Gossow , Daar gezegd: ' Alissa heeft veel verschillende zangstijlen die ze heel goed kan... Ze is veel veelzijdiger in dat opzicht dan Angela . Maar voor AARTSVIJAND , houden we vast aan de agressieve vocale stijl waar we bekend om staan.

'Toen ik in 1995 met de band begon, had ik het idee om de meest heavy melodieuze band aller tijden te maken, waarbij ik elementen van extreme death metal zwaarte en thrash snelheid zou combineren met traditionele heavy metal en hardrock invloeden met de harmonieën, melodieën en solo's. We blijven heel erg trouw aan deze roots van de band op 'Oorlog eeuwig' .'

Spreken met Metaal ondergronds , Alissa had het volgende te zeggen over 'Oorlog eeuwig' : 'De omstandigheden rond het maken van dit album, het schrijven van de teksten en het opnemen ervan, ik ben gewoon blij dat het eindelijk uitkomt. Ik denk dat mensen het leuk gaan vinden. De productiekwaliteit is verbluffend! Ik wilde altijd al een album dat zo vol zou klinken. Ik ben zelf echt een grote fan van dit album. Zelfs als ik niet in de band zat en AARTSVIJAND dit album uitbrengt, zou ik het oppakken en zeggen dat het geweldig is. Ik ben echt opgewonden.'

Over de titel van het nieuwe album, Alissa zei: 'Dit album werd uiteindelijk een stuk persoonlijker dan misschien sommige van mijn vorige of Michael vorige teksten. In het verleden was een onderwerp als oorlog of een politiek of mondiaal probleem waar we normaal over schreven. We schreven in twee verschillende bands, maar we hebben toevallig vergelijkbare onderwerpen in ons schrijven. Toen we voor dit album schreven, hadden we een verzameling songteksten voor dit album, maar we ontdekten dat we eigenlijk over soortgelijke dingen schreven. Vechten tegen de voortdurende oorlog in je dagelijkse leven, iedereen heeft zijn strijd die niemand anders weet. En dan zijn er songtitels als 'Nooit vergeven nooit vergeten' en verder en verder, ik denk dat het heel mooi aansluit. Het was niet iets dat we hadden gepland, maar zo is het geworden, dus het werkte heel goed. Ik denk dat we het echt met elkaar eens waren en soortgelijke dingen in ons leven meemaakten, dus uiteindelijk schreven we over dezelfde onderwerpen, ook al hebben we verschillende schrijfstijlen voor teksten.'

Populaire Categorieën: Nieuws , Beoordelingen , Ander , Functies ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.