URIAH HEEP had een 'fantastisch' tijdopname aankomend album

In een nieuw interview met Shawn Ratches van Lachende aapmuziek , URIAH HEEP gitarist Mick Box sprak over de voortgang van de opnamesessies voor het 26e album van de legendarische progressieve rockers. '[We werkten met] dezelfde producer, Jay Ruston , die ons laatste album deed, [2018's] 'De droom leven' , dat werd zowel door onze fans als door de media geaccepteerd en zeiden dat het een van de beste uit onze carrière was', zei hij. 'Dus we gebruikten' Jay opnieuw. Het was fantastisch. Hij kwam naar Engeland. We hebben het in dezelfde studio opgenomen - hetzelfde. Band in de studio die samen speelt. We gebruikten nauwelijks een clicktrack - ga er als band gewoon voor. We hebben net de mixen in orde gemaakt, dus dat is nu klaar. En natuurlijk moeten we nu de omslag doen, al het artwork, wat sowieso al lang duurt. Het proces is dat ik meestal de titel bedenk - normaal gesproken - en als iedereen het ermee eens is, geven we het aan een artiest en dan beginnen we met het [uitwisselen] van ideeën en sturen het heen en weer. En dan doen we het boekje en alles en geven het aan de platenmaatschappij. Dan, om eerlijk te zijn, ligt het in hun handen. Omdat het de muziekbusiness is, en wij de muziek hebben gedaan, en zij de business zullen doen - ze zullen beslissen wanneer ze het het beste kunnen uitbrengen om de voordelen te krijgen waarnaar ze op zoek zijn, voor hun investering.'

Vorige maand, Doos vertelde Danny Stoakes Dat URIAH HEEP zal geen nieuwe nummers spelen op tour voordat het aankomende album wordt uitgebracht. 'We zouden niet worden toegestaan ​​door de platenmaatschappij, hoezeer we ook in de verleiding zouden komen', legde hij uit. 'In de markt van vandaag, laten we het zo zeggen, als we een [nieuw] nummer op het podium spelen, voordat ik de spijkerbroek uit heb en gedoucht en een drankje inschenk, is het opgenomen en klaar YouTube en Facebook en al het andere ... Dus het is hoogst onwaarschijnlijk - om die redenen. Ik bedoel, voor ons zouden we ze allemaal spelen. Maar soms zijn je handen om een ​​reden gebonden. En de platenmaatschappij, ze komen binnen en laten ons naar binnen gaan en opnemen en dat doen, dus je moet met ze spelen.'

'De droom leven' werd uitgebracht in september 2018 via Frontiers Music Srl . De LP werd begeleid door Ruston , die eerder heeft gewerkt met MILTVUUR , STEEN ZUUR en STALEN PANTER , onder andere.Doos is de originele gitarist en enig overgebleven stichtend lid van URIAH HEEP . Hij, zanger Bernie Shaw en toetsenist/zanger Phil Lanzon vormen al meer dan 35 jaar de kern van de band en brachten samen 17 albums uit.

URIAH HEEP debuteerde in 1970 met de release van een van de mijlpalen van de hardrock, 'Zeer 'Eavy, Heel' Umble' en heeft sindsdien wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht. Ze touren constant de wereld rond en spelen tot 125 shows per jaar voor meer dan 500.000 fans. De liveset van de band bevat de klassieke nummers uit de jaren '70 en is een muzikale reis vanaf het begin van de band tot nu.

URIAH HEEP is:

Mick Box - Hoofdgitaar/zang
Phil Lanzon - Toetsenborden/zang
Bernie Shaw - Hoofdzang
Dave Rimmer - Basgitaar/zang
Russell Gilbrook - Drums, Percussie

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Ander , Nieuws , Functies ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.