TONY MARTIN herinnert zich ontmoeting met RONNIE JAMES DIO: 'Ik dacht dat hij me misschien zou slaan'

Tony Martin , die fronted BLACK SABBATH van 1987 tot 1991 en dan weer van 1993 tot 1997, vertelde de Podcast 'Metal Mayhem ROC' dat hij alleen ontmoette Ronnie James Dio een keer - en hij beschreef het als een 'kortstondige' ervaring. 'Werkelijk, [ BLACK SABBATH gitarist] Tony Iommi had me backstage uitgenodigd voor een van de 'Onmenselijkmakend' shows hier in Engeland', herinnert hij zich. 'Ik was backstage, en Ronnie was niet gelukkig - nee, hij was niet gelukkig. Ik denk dat hij echt boos was op Tony Iommi om me daar weer uit te nodigen.

halestorm nieuw album 2021

'Ik probeerde zijn blik backstage te vangen' Martin gezegd over Het gaf . 'Het was een relatief grote aangelegenheid, met mensen overal. En elke keer dat hij langs me liep, ging ik, ' Ronnie !' En hij verdween. ' Ronnie !' Uiteindelijk lukte het me om zijn aandacht te trekken. Ik zei, ' Ronnie ! Kom hier.' Dus hij liep naar me toe en hij staarde me alleen maar aan. En ik dacht dat hij me misschien zou slaan of zoiets; hij staarde alleen maar. En ik probeerde het uit te leggen. Ik zei, ' Ronnie , Ik hou van wat je doet, man. Ik ben een grote fan.' En ik zei: 'Je bent moeilijk te volgen.' En hij zei: 'Goed,' en liep weg. Dat was het. [ lacht ] Hij bleef niet. Hij zei gewoon 'goed' en liep weg. Dus dat was mijn enige gesprek met Ronnie James Dio . [ lacht ]'

Martin voortgezet: '[ Ronnie ] was niet blij dat ik daar was. Hij moet gedacht hebben dat hij ter plaatse werd gezet. Iommi , had hem duidelijk niet verteld dat ik daar zou zijn. En na de 'Onmenselijkmakend' het ding is toen ik weer bijkwam. Er waren dus dingen aan de hand op de achtergrond en ik weet niet wat de problemen waren. Maar ze konden het niet goed met elkaar vinden. Tony Iommi vertelde me dat het niet goed was gegaan met Ronnie . En daarna was ik er weer. Dus mijn naam is gekoppeld aan SABBAT 11 jaar min of meer, zonder al te veel pauze.'BLACK SABBATH zes albums uitgebracht met Martin op zang: 'Het eeuwige idool' (1987), 'Kruis zonder hoofd' (1989), 'Tyr' (1990), 'Dwarsdoelen' (1994), 'Cross-doelen live' (1995) en 'Verboden' (1995). Eventueel, Martin en zijn 'Verboden' -tijdperk bandleden werden verdreven toen Iommi herenigd met SABBAT 's collega originele leden.

Eerder in de maand, Martin bevestigd aan Bijna menselijk waarvoor hij enkele demo's heeft opgenomen SABBAT 's 'Onmenselijkmakend' album in een periode waarin Iommi en bassist Geezer Butler hadden het moeilijk om met een terugkeer om te gaan? Ronnie James Dio .

het zwarte album 30e verjaardag

In een interview uit 1992 met Gitaar Wereld tijdschrift, Iommi gezegd over de 'Onmenselijkmakend' periode: 'Terugkomen met' Ronnie James Dio was in het begin een beetje ruw - er stuiterden allerlei soorten ego's rond. We waren 10 jaar gescheiden en het duurde lang voordat we elkaar weer leerden kennen.

' Tony Martin was onze zanger voor de laatste drie albums, en ik moet toegeven, ik voelde me slecht dat we hem moesten laten gaan. Maar de waarheid is dat hij eruit wilde. Hij begon meer te schrijven voor andere mensen in plaats van op te treden SABBAT materiaal. Hij begreep de situatie met: Ronnie , dus het was echt geen probleem.

Zes jaar geleden, Iommi vertelde I Heart Gitaar dat 'het is jammer' dat 'het veel heeft gekost voordat mensen het accepteerden' Martin net zo SABBAT 's zanger. 'Het heeft al die jaren geduurd voordat mensen zeiden: 'Oh godverdomme, dat was een goede band met goede zang.' Het duurde dus lang voordat mensen echt doorhadden hoe goed het was.'

ghost voorverkoopcode

in 2018, Iommi tijd doorgebracht in de studio om te remixen 'Verboden' voor een toekomstige uitgave. De LP, die beschikt over Martin , drummer Gezellige Powell en bassist Neil Murray , wordt vaak beschouwd als SABBAT 's slechtste studio-opname.

Martin het nieuwe solo-album, 'Doornen' , aangekomen op 14 januari via Battlegod Productions en Dark Star Records . Onder de gastmuzikanten die op de LP verschijnen zijn: Scott McClellan (die hielp bij het schrijven van het album), Danny 'Danté' Needham ( VENIJN ), Magnus Rosen ( HAMER VAL ), Greg Smith ( ALICE COOPER , REGENBOOG , BLAUWE YSTER CULT ) en Martin 's jongste zoon Joe .

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Nieuws , Functies , Ander ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.