COREY TAYLOR van SLIPKNOT op 'Gray Chapter'-kunstwerk: 'Op het moment dat ik dat beeld zag, wist ik dat het de omslag was'

SLIPKNOT frontman Corey Taylor zegt dat toen hij voor het eerst de afbeelding zag die de hoes werd voor het langverwachte vijfde album van de band, '.5: Het grijze hoofdstuk' , hij was 'zo weggeblazen' dat hij het meteen wist SLIPKNOT had gevonden wat het zocht.

De '.5: Het grijze hoofdstuk' is ontworpen door M. Shawn Crahan , beter bekend als Clown , die de percussionist en stichtend lid is van SLIPKNOT . Crahan is ook de artdirector voor SLIPKNOT en regisseerden hun dvd's, 'Rampstukken' , 'Voliminal: Inside The Nine' , 'Van De (sic)' , en '(sic)nesses: Live at Download' . Hij is de creatieve visie achter de band sinds hun oprichting.

'Vanaf het moment dat ik die afbeelding zag, wist ik dat het de omslag was' Taylor vertelde Meesteres Carrie van het radiostation Worcester/Boston, Massachusetts WAAF , 'omdat het geweldige aan Clown is dat... Hij doet al het artwork voor ons, hij bedenkt zoveel van de concepten, en hij heeft echt nooit de eer gekregen die ik denk dat hij verdient. Dus toen hij binnenkwam, had hij een aantal van deze fantastische kunstwerken, ik was zo weggeblazen. Maar dat ene beeld was zo opvallend, en ik denk dat het zoveel verschillende verhalen vertelde in dat ene beeld. Omdat het zwart-wit is, maar als je ernaar kijkt, zit er zoveel grijs in zonder dat de kleur grijs er zelfs maar is. Ik wist gewoon dat dit ons moment was, dat was ons imago, dat is wat we zouden ophangen en de wereld voorhouden en zeggen: 'Dit is ons album.' Ik wist gewoon dat dat het was.'Taylor zei in een nieuw interview met Metalen hamer dat schieten SLIPKNOT de oprichtende drummer Joey Jordison in 2013 na 18 jaar was 'een van de moeilijkste beslissingen' die de groep ooit heeft genomen, eraan toevoegend dat Jordison is 'op een plek in zijn leven' die 'niet is waar we zijn'.

Taylor zei dat hij om juridische redenen niet in details kon treden, maar gaf toe: 'Het is wanneer een relatie die T-sectie raakt en de ene persoon de ene kant op gaat en jij de andere. En hoe je ook probeert om ze ofwel jouw kant op te laten gaan, ofwel hun gang te gaan, op een gegeven moment moet je in de richting gaan die voor jou werkt. Dit ben ik in de breedste zin van het woord, met betrekking tot: Joey . Ik denk dat het, om het samen te vatten, een van de moeilijkste beslissingen was die we ooit hebben genomen.'

Taylor zei dat de band 'nu gelukkig is en we hopen dat hij is ... hij is gewoon op een plek in zijn leven, op dit moment, dat is niet waar we zijn.'

De zanger wilde niet antwoorden of drugsgebruik een rol speelde bij Jordison 's ontslag, en bekende dat hij geen contact had gehad met zijn voormalige bandlid. Taylor zei: 'Ik heb niet gesproken met' Joey over een tijdje, om eerlijk te zijn. Zo verschillend zijn we. Het is niet omdat ik niet van hem hou en ik hem niet mis. En het is pijnlijk; we praten de hele tijd over hem, maar missen we hem tegelijkertijd of missen we de oude hem? Daar komt het echt op neer.'

'.5: Het grijze hoofdstuk' verschijnt op 21 oktober via Roadrunner . Het is de band's eerste zonder Jordison en overleden bassist Paul Gray .

De identiteit van de nieuwe bassist en drummer van de band is nog niet onthuld, maar beiden verschenen — vermomd in hetzelfde nieuw ontworpen masker — in de video voor 'De duivel in mij' , de eerste single van het nieuwe album.

Desalniettemin wordt algemeen aangenomen dat de nieuwe bassist is Alessandro 'Vman' Venturella , die exact dezelfde tatoeage op zijn hand draagt ​​die werd gespot op de hand van de nieuwe bassist in de video.

SLIPKNOT 's nieuwe drummer wordt verondersteld te zijn Jay Weinberg , zoon van oudsher Bruce Springsteen drummer Max Weinberg .

slipknotgrijshoofdstukgroter2_638

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Nieuws , Ander , Functies ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.