SKILLET kondigt lente 2021 'Drive-In Theatre Tour' aan

Grammy -genomineerde christelijke rockband KOEKEPAN heeft tourdata voor het voorjaar van 2021 aangekondigd.

Voortbouwend op het eerdere succes van de 'Drive-In Theater Tour' , Ontwakingsgebeurtenissen heeft het vierde pakket van de 2021-serie bevestigd. KOEKEPAN , samen met GELUKKIG JORDANI en COLTON DIXON , begint op 22 april aan een tour door 21 steden in Mitchell, Indiana en eindigt op 23 mei in Chaffee, Missouri. De tour stopt in Alabama, Virginia, Florida, South Carolina, Arkansas en meer.

Alle data op de 'Drive-In Theater Tour' zal voldoen aan de lokale richtlijnen met betrekking tot COVID-19. Tickets voor de tour worden weer per autolading* verkocht (maximaal zes personen per auto) en zijn vanaf 12.00 uur te koop. ET vrijdag 12 maart. Een volledige lijst met steden, data en tickets voor de tour is beschikbaar Hier . Hieronder staan ​​ook de data vermeld.*Houd er rekening mee dat sommige data van de tour NIET in een drive-in-theater zullen zijn. In deze shows, die worden aangekondigd als 'An Evening Under The Stars', kunnen zitplaatsen worden verkocht in pods of andere sociaal afstandelijke configuraties. Zie evenementenoverzichten voor alle details.

'De Drive-In Theater Tour' , gesteund door K-Love Radio , AiR1-radio , en Voedsel voor de hongerigen , wordt exclusief geproduceerd door Ontwakingsgebeurtenissen .

Aanvullend, KOEKEPAN zal een live hosten Instagram chat op vrijdag 12 maart om 14.00 uur EST om met fans bij te praten en eventuele vragen te beantwoorden.

KOEKEPAN op tournee met GELUKKIG JORDANI en COLTON DIXON :

22 april – Mitchell, IN – Vakantie Drive-In
23 april - Knox, IN - Melody Drive-In Theater
24 april - Middle Point, OH - Van-Del Drive-In
25 april - Versailles, IN - Bel-Air Drive-In
29 april - Albertville, AL - Sand Mountain Amphitheatre
30 april - Sparta, TN - Sparta Drive-in
01 mei - Marion, VA - Park Place Drive In Theatre
02 mei - Athene, TN - Swingin' Midway Drive-in
04 mei - Beaufort, SC - Highway 21 Drive-in
05 mei - Albemarle, NC - Badin Road Drive-In
06 mei - Roanoke Rapids, NC - I-95 Drive-In bij Roanoke Rapids Theatre
Mei 08 - Destin, FL- Mattie Kelly Cultural Arts Village
13 mei - Guin, AL - Blue Moon Drive-In
14 mei - Bald Knob, AR - Grayson Farms Amphitheatre
15 mei - Marshall, AR - Kenda Drive-In Theater
16 mei - Fayetteville, AR - 112 Drive-In
18 mei - Carthage, MO - 66 Drive-In
19 mei - Wichita, KS - Starlite Drive-In
20 mei - Tulsa, OK - Admiraal Twin
22 mei - Cadet, MO - Starlite Drive-In
23 mei - Chaffee, MO - Rock 'N' Roll Drive-In

Afgelopen september, KOEKEPAN een episch deluxe project uitgebracht, 'Zegevierend: de nasleep' ( Atlantische Oceaan ). De collectie bevatte alle twaalf originele nummers uit 2019 'Zegevierend' album, plus acht extra nummers, waaronder twee niet eerder uitgebrachte nummers, en vijf opnieuw ontworpen nummers. Een van de gloednieuwe nummers was 'Lopende dode man' , een favoriet van leadzanger John Cooper , waarvoor de band een ' Wonder -achtige' songtekstvideo.

KOEKEPAN het tiende studioalbum, 'Zegevierend' , werd in augustus 2019 uitgebracht via Atlantische Oceaan .

KOEKEPAN 's vorige vier releases — uit 2006 'Comateus' tot 2016 'Ontketend' — ten minste goud zijn gecertificeerd door de Recording Industry Association of America ( RIAA ). KOEKEPAN 's 2009 album 'Wakker' is dubbel platina gegaan.

KOEKEPAN heeft succes gehad op zowel de seculiere rock- als de christelijke hitlijsten, met vier opeenvolgende nummer 1-albums op de laatste - waaronder: 'Zegevierend' . KOEKEPAN heeft ook 27 Top 5-hits gehad in de Christian Rock-hitlijsten.

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Functies , Ander , Nieuws ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.