PAUL MCCARTNEY introduceert FOO FIGHTERS in ROCK AND ROLL HALL OF FAME

De Rock And Roll Eregalerij heeft een eerste lijst onthuld van all-star presentatoren en artiesten die het podium zullen betreden tijdens de 36e jaarlijkse introductieceremonie op 30 oktober in Rocket Mortgage Fieldhouse. Er zijn nu beperkte tickets te koop, inclusief nieuw vrijgegeven productie-blokkades.

Eerste line-up van speciale gasten zijn onder meer:

* Angela Bassett inleidend Tina Turner , met optredens van Christina Aguilera , Mickey Guyton , HAAR. en Bryan Adams
* Taylor Swift inleidend Carole King , met optredens van Taylor Swift en Jennifer Hudson
* Drew Barrymore inleidend DE GO-GO'S
* Paul McCartney inleidend FOO FIGHTERS
* Lionel Richie inleidend Voorafgaande Clarence voor de Ahmet Ertegun Awarddef leppard gitarist

De genomineerden van dit jaar zijn: Tina Turner , Carole King , DE GO-GO'S , Jay-Z , FOO FIGHTERS en Todd Rundgren in de categorie Performer, samen met KRAFWERK , Charley Patton en Gil Scott-Heron voor vroege invloed, LL Cool J , Billy Preston en Randy Rhodes voor muzikale uitmuntendheid, en Voorafgaande Clarence voor de Ahmet Ertegun-prijs.

De ceremonie wordt uitgezonden op 20 november op HBO en stream door HBO Max naast een radiosimulatie op SiriusXM Rock & Roll Hall Of Fame Radio (310) en Volume (106).

Er werden stembiljetten gestuurd naar een internationaal stembureau van meer dan 1.200 artiesten, waaronder de huidige levende Inductees, historici en leden van de muziekindustrie. Factoren zoals de muzikale invloed van een artiest op andere artiesten, lengte en diepte van de carrière en het oeuvre, innovatie en superioriteit in stijl en techniek worden in aanmerking genomen.

FOO FIGHTERS frontman Dave Grohl werd eerder ingewijd in de Rock Hall als onderdeel van NIRVANA in 2014.

stem hall of fame rock

Rhodos is een van de meest invloedrijke hardrock/heavy metal gitaristen aller tijden.

De OZZY OSBOURNE en STILLE REL bijl en twee anderen kwamen om op 19 maart 1982 toen het kleine vliegtuig waarin ze vlogen bij Flying Baron Estates in Leesburg, Florida toesloeg Osbourne 's tourbus, crashte toen in een herenhuis. Rhodos was 25 jaar oud.

De Musical Excellence Award wordt uitgereikt aan artiesten, muzikanten, songwriters en producers wiens originaliteit en invloed bij het creëren van muziek een dramatische impact hebben gehad op de muziek.

Ook al komen artiesten in aanmerking voor de Rock And Roll Eregalerij 25 jaar na de release van hun eerste album of single, iconische hardrock- en metalgroepen zoals MEISJE , JUDAS PRIESTER en MOTORKOP moeten nog worden erkend door de instelling, die heeft ingewijd GUNS N' ROSES in het eerste jaar van geschiktheid van die band.

Rock Hall regels stellen dat artiesten een kwart eeuw nadat hun eerste platen zijn uitgebracht in aanmerking komen, maar de Hal beweert ook dat andere 'criteria de invloed en betekenis van de bijdragen van de artiesten aan de ontwikkeling en bestendiging van rock-'n-roll omvatten', wat natuurlijk voor interpretatie vatbaar is.

lexi stalen panters

Komt in aanmerking voor introductie sinds 1999, KUS kreeg zijn eerste nominatie pas in 2009 en werd uiteindelijk in 2014 ingewijd.

DONKER PAARS kwam in aanmerking voor de Rock Hall sinds 1993, maar werd pas in 2016 ingewijd.

Populaire Categorieën: Nieuws , Beoordelingen , Ander , Functies ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.