PARKWAY DRIVE annuleert lente 2022 Noord-Amerikaanse tour

Australische metaalbewerkers PARKWAY DRIVE hebben hun eerder aangekondigde Noord-Amerikaanse tour geannuleerd. De trektocht, met steun van HAATBREED en DE ZWARTE DAHLIA MOORD , was gepland om op 8 mei van start te gaan in Baltimore, Maryland en zal optredens op de Welkom in Rockville en En dan feesten.

bonte crue vegas 2015

Eerder vandaag, PARKWAY DRIVE heeft de volgende verklaring met betrekking tot de kwestie uitgegeven: 'Beste vrienden, familie en fans, dit is iets waarvan we nooit hadden gedacht dat we het zouden schrijven, maar we geloven niet alleen allemaal dat je een verklaring verdient, maar we voelen de behoefte om te communiceren en contact te maken met echte eerlijkheid .

'Ten eerste, dit is moeilijk, weet dat we ons er volledig van bewust zijn dat een andere geannuleerde tour niet is wat je van ons wilt zien, en voor alle verwachtingen of plannen waarmee we hebben geknoeid, het spijt ons oprecht.'We hebben dit ding gedaan genaamd PARKWAY DRIVE al bijna 20 jaar. We zijn begonnen als kinderen en hebben nooit meer achterom gekeken. Het was een wilde rit, maar in al die jaren heeft de meedogenloze aard van het zijn in deze band ons heel weinig tijd gegeven om na te denken over wie we zijn als individuen, wie we willen zijn en de tol die het van onszelf en onze vriendschappen. Het is altijd 100% inzet of niets geweest. We hebben het gevoel dat de limiet is bereikt en we willen dit niet verknoeien. Dezelfde toewijding die we eerder in alles hebben gestopt, verwerken we nu wat deze 20 jaar ons hebben aangedaan. Hiermee willen we groeien en sterker terugkeren voor wat nog komen gaat. We weten wat we moeten doen en we vragen nederig om uw respect terwijl we deze tijd nemen voor de groei die nodig is.

'Er is wel eens gezegd dat het beter is om op te branden dan weg te zakken. Wij willen ook niet, dus weet dat onze terugkeer helderder zal branden dan het verleden.

' Jeff , Lucas , Ben , Jia en Winston .

'P.S. We zijn nog steeds gefocust en toegewijd aan onze Europese tour, dus die zal doorgaan zoals gepland in sep/okt 2022.'

nieuw reislied 2021

Gevormd in Byron Bay in 2002, PARKWAY DRIVE heeft zes studioalbums uitgebracht, allemaal op Grafschrift : 'Moorden met een glimlach' (2005), 'Horizonten' (2007), 'Diepblauw' (2010), 'Atlas' (2012), 'IRE' (2015) en 'Eerbied' (2018). De band beschikt over zanger Winston McCall , gitaristen Luke Kilpatrick en Jeff Ling , bassist Jia O'Connor en drummer Ben Gordon .

In 2020 bracht band de documentaire uit 'Viva The Underdogs' , die meer dan een decennium aan persoonlijke beelden van achter de schermen bevat, gekoppeld aan ongekende toegang tot de meest explosieve livetours van de band en 's werelds grootste muziekfestivals. De soundtrack voor de documentaire werd in hetzelfde jaar uitgebracht. Met 11 live-tracks van de headliner-set van de band in 2019 op het Duitse heavy metal-festival Wacken Open Air , bevat de soundtrack ook drie studiotracks die in het Duits zijn opgenomen: 'Cinch Grip (Vice Grip)' , 'De leegte' en 'Schattenboxen (Shadow Boxing)' met Duitse rapper Casper .

Populaire Categorieën: Ander , Functies , Beoordelingen , Nieuws ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.