NIKKI SIXX's muziekcatalogus overgenomen door HIPGNOSE SONGS FUND LIMITED

Hipgnosis Songs Fund Limited , de eerste en enige in het VK genoteerde investeringsmaatschappij die investeerders een pure-play-blootstelling biedt aan liedjes en bijbehorende intellectuele eigendomsrechten, en haar investeringsadviseur, The Family (Music) Limited , hebben aangekondigd dat het bedrijf de muziekcatalogus van muzikant, songwriter en producer heeft verworven Nikki Sixx , vooral bekend als de oprichter, bassist en lead songwriter van MOTLEY CRUE .

heupgnose heeft 100% van verworven Sixx 's schrijversaandeel in PRO-inkomsten en writer's Sound Exchange met betrekking tot de catalogus die 305 nummers bevat.

Merck Mercuriadis , oprichter van Hipgnosis Songs Fund Limited en The Family (Music) Limited , gezegd: ' MOTLEY CRUE waren in hun eentje verantwoordelijk voor de rockexplosie in Los Angeles van de jaren tachtig, die de weg vrijmaakte voor iedereen die in hun kielzog kwam en rockmuziek weer op de Top 40-radio en de hitlijsten zette. Nikki was de katalysator en architect van dat alles en we zijn verheugd hem te verwelkomen in de familie Hipgnosis.'Sixx gezegd: ' Merck en zijn team bij heupgnose zijn een kunstenaar-vriendelijk, vooruitstrevend bedrijf. Kijkend naar de toekomst ben ik dankbaar dat ze met veel zorg en respect met mijn muziek omgaan.'

releasedatum van slechte wolven zombie

Met MOTLEY CRUE , Sixx heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en heeft zeven platina- of multi-platina-certificeringen behaald, negen Top 10-albums in de Billboard 200-hitlijst, 22 Top 40 mainstream-rockhits en zes Top 20-singles.

CRÜE bracht haar debuutalbum uit, 'Te snel voor liefde' , in 1981 dat platina werd gecertificeerd in de VS. Het was de eerste van zeven opeenvolgende MOTLEY CRUE albums om goud of platina te worden gecertificeerd in het land. In 1983 brak de band door in de mainstream met de release van hun viermaal in de VS platina gecertificeerde album 'Schreeuw naar de duivel' , waaronder hitsingles 'Ziet er moordend uit' (38,5 miljoen streams aan Spotify ) en 'Te jong om verliefd te worden' (19,9 miljoen streams aan) Spotify ). Beiden stonden op de Billboard Hot 100, waarbij de eerste tien weken op de kaart stond.

Het derde album van de band, 'Theater van de pijn' , werd vier keer platina gecertificeerd in de VS en markeerde hun overgang naar een glam metal-stijl. Het beïnvloedde ook het heavy metal-genre voor de rest van het decennium. 'Theater van de pijn' inbegrepen 'Smokin' in de jongenskamer' (21,7 miljoen streams aan) Spotify ), de eerste Billboard 100 Top 40-single van de band, en 'Oost West Thuis Best' (102,8 miljoen streams aan) Spotify ), die op nummer 12 stond op VH1 's grafiek van de grootste power ballads aller tijden.

alles wat overblijft (band)

'Meisjes, Meisjes, Meisjes' , uitgebracht in 1987, werd MOTLEY CRUE 's derde opeenvolgende album om vier keer platina-status te bereiken, het bereiken van nummer 2 op de Billboard 200 album chart.

MOTLEY CRUE 's vijfde album, getiteld 'Dr Feelgood' , die in 1989 werd uitgebracht, is hun best verkochte tot nu toe. Het bleef maar liefst 114 weken in de hitlijsten staan, met alleen al in de VS meer dan zes miljoen verkochte exemplaren. Het wordt algemeen beschouwd als het beste studioalbum van de band en werd in 1991 gekroond tot 'Best Hard Rock/Heavy Metal Album of the Year'. American Music Awards . Het album bevat hitsingle 'Kickstart mijn hart' , die de Top 10 bereikte van Aanplakbord 'Hot Rock & Alternative Songs'-hitlijst en heeft meer dan 222 miljoen streams gehad Spotify . Samen zorgden deze albums ervoor dat de band een van de best verkopende heavy metal-acts van de jaren tachtig werd.

knotfest tourdata 2022

MOTLEY CRUE bracht nog twee US-gold-gecertificeerde albums uit met de titel 'Motley Crue' en 'Generatie Varkens' , voor het loslaten 'Heiligen van Los Angeles' , die debuteerde op nummer 4 in de Billboard 200-hitlijst en in de eerste week meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Sixx werd gecrediteerd als schrijver of co-schrijver op alle 13 albumtracks.

Naast zijn enorme succes met MOTLEY CRUE , Nikki Sixx heeft meegeschreven en geproduceerd voor gerenommeerde artiesten zoals de SEKS PISTOLEN ' Steve Jones en rocklegendes Lita Ford , Alice Cooper en Gehaktbrood .

In 2007, Sixx ging door met het oprichten van een hardrockband SIXX:AM met DJ Ashba en James Michael . De band is vooral bekend om zijn debuutsong 'Het leven is mooi' die nummer 2 bereikte op de Amerikaanse Hot Mainstream Rock Tracks-hitlijst, naast hits 'Leugens van de schoonheid' van het tweede studioalbum van de band, en 'Dit gaat pijn doen' .

in 2019, MOTLEY CRUE heeft vier nieuwe nummers op de soundtrack uitgebracht voor Netflix biopic 'De aarde' , een verfilming van de autobiografie van de band uit 2001, die tien weken in de Top 10 van The New York Times Bestseller lijst. Het soundtrackalbum bereikte nummer 1 op de iTunes All Genres Album-hitlijst, nr. 10 in de Billboard Top 200-grafiek, nr. 3 in de Billboard Top Album- en Digital Album Sales-grafiek en Top 10 wereldwijd.

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Nieuws , Ander , Functies ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.