MÖTLEY CRÜE heeft nu een eigen koffiemerk

MOTLEY CRUE heeft samengewerkt met Brewtality Coffee Co. om u te helpen uw ochtenden een kickstart te geven met een rijk gebrande high-cafeïne, high-octane blend dark roast en espresso blend French roast.

Kickstart mijn hart is een donker gebrande koffie met een gedurfde, zachte en nooit bittere smaak, waar je meteen naar wilt rocken.

Espresso Blend French Roast laat je smaakpapillen bruisen, met tonen van donkere chocolade, bruine suiker en toffee.Een korte promotievideo voor MOTLEY CRUE 's nieuwe koffielijn, met de drummer van de band Tommy Lee , is hieronder te zien.

Voor meer informatie, Klik hier .

In een klassieke aflevering uit 2000 van 'MTV Cribs' , Lee onthulde dat hij zijn eigen professioneel had geïnstalleerd Starbucks cappuccino-apparaat bij hem thuis. Twee jaar geleden bevestigde hij aan de 'Paltrocast met Darren Paltrowitz' podcast dat hij de machine nog steeds bezat. 'Natuurlijk is hij er nog,' zei hij. 'Ja, Starbucks is eigenlijk direct naast de studiodeur. Het is net buiten [mijn huis] studio.

'Ik woonde in Malibu op de top van Mulholland, en om naar beneden te gaan... Starbucks was letterlijk een trektocht van 20 minuten naar beneden? Starbucks en 20 minuten terug,' legde hij uit. 'Dat is net 40 minuten hardlopen om een ​​kop koffie te halen. Ik denk dat ik op een dag klaagde omdat ik het zat was om dat te doen en ik klaagde bij mijn accountant en ik zei: 'Ik zou gewoon een moord plegen als er een Starbucks dat was dichterbij, of ik had er een in huis.' Ik was gewoon aan het bullshitten, echt waar, en hij zegt: 'Ik vertegenwoordig een aantal van de... Starbucks kettingen, laat me wat telefoontjes plegen en kijken of ik de mensen kan krijgen die de installaties met de machines doen.' Hij deed een paar telefoontjes, en boem, ze kwamen langs en installeerden de machines en de molens en de pomparoma's, noem maar op. De hele deal - ze brachten me het groen Starbucks schort... Het is legitiem Starbucks Hieronder. Het is gek.'

nieuwjaarsdag hou je mond

Populaire Categorieën: Functies , Nieuws , Beoordelingen , Ander ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.