LUCA TURILLI'S RHAPSODY: drie nummers beschikbaar voor streaming

Drie nummers van de Italiaanse 'filmische' metalband LUCA TURILLI'S RAPSODY'Titanenstrijd' , 'Kwelling en passie' en 'Maart van de tijd' - zijn hieronder beschikbaar voor streaming. De nummers komen van het nieuwe album van de groep, 'Oplopend naar oneindig' , die op 22 juni werd uitgebracht via kernexplosie .

De 'Donker lot van Atlantis' video werd gefilmd in Stockholm, Zweden door de Zweedse regisseur Lingvall verschuldigd van Droomdag Media ( THE RASMUS , KAMELOT 's 'Het grote pandemonium' ). Het liedje gaat af LUCA TURILLI'S RAPSODY het nieuwe album, 'Oplopend naar oneindig' , die op 22 juni wordt uitgebracht via kernexplosie . Het nummer is bewerkt en korter gemaakt voor de video, terwijl het op de cd in de originele versie van 6 minuten en 29 seconden zal verschijnen.

Gecommentarieerd LUCA TURILLI'S RAPSODY : 'Deze video is slechts de eerste stap van de samenwerking tussen RAPSODY en Droomdag Media , het gezelschap van onze vriend Schuldig zijn . Hij was precies de juiste keuze voor een band die net zo filmisch wilde klinken en eruit wilde zien als de onze. We delen de passie voor de bioscoop met hem. We staan ​​versteld van zijn vermogen om onze filmische visies om te zetten in realiteit en tegelijkertijd houdt hij van de filmische impact van onze muziek. Dit betekent Schuldig zijn is en blijft onze artistieke partner bij alle effecten, nu en in de toekomst. De eerste resultaten van deze unieke samenwerking worden zeer binnenkort bekend gemaakt. Verwacht daarom de komende maanden grote visuele verrassingen, inclusief headliner tour!'RTN Touring en Alle toegang , in associatie met kernexplosie en Lingvall verschuldigd 's Droomdag Media , werken nu aan de 'Oplopend naar oneindig Cinematic World Tour 2012/2013' die de filmische metal van zal brengen RAPSODY op de podia van de hele wereld.

corey taylor ex-vrouw

In augustus 2011 RAPSODY VAN VUUR gitarist Luca Turilli en toetsenist Alex Staropoli kondigden hun beslissing aan om hun eigen weg te gaan.

Om juridische redenen, Staropoli gaat verder onder de RAPSODY VAN VUUR naam. Turilli , aan de andere kant, zal zijn toekomstige inspanningen beschikbaar stellen onder de RAPSODY bijnaam ( RAPSODY VAN VUUR originele naam), waarin hij zal worden vergezeld door gitarist Dominique Leurquin , bassist Patrice Guers , zangeres Alessandro Conti ( SNOEP OF JE LEVEN ) en drummer Alex Landenburg ( BIJ VANCE , VERNIETIGER , MEKONG DELTA , STRATOVARIUS ).

'Oplopend naar oneindig' tracklist:

01. Hoeveel X
02. Oplopend tot oneindig
03. Dante's Inferno
04. Excalibur
05. Kwelling en passie
06. Dark Fate Of Atlantis
07. Gotische Fantasie
08. Titanenstrijd
09. Van Michaël de aartsengel en de val van Lucifer
I. Soul Mundi
II. Het lot van de sterveling
III. goddelijk vuur

dexter Holland 2021

U kunt de 'Oplopend naar oneindig' omslagillustratie hieronder.

Het album heeft een speelduur van ongeveer 65 minuten.

zakk wylde tour 2017

Vind meer op
Meer nieuws

Laatste nieuws

Bekijk: THE OFFSPRING speelt akoestische set op het Q101-radiostation in Chicago

23 mei 2022

PAUL STANLEY's SOUL STATION R&B-project treedt op tijdens bruiloft van beroemde chef-kok CHRIS SANTOS: video, foto's

23 mei 2022

JIMI HENDRIX peniscast wordt onthuld in het penismuseum van IJsland

23 mei 2022 meer nieuws

Laatste Recensies

TROUWENDE GEMEENTE

De exuviae van goden - Deel I

7/10

Zach Meyers Shinedown

SADIST

in brand gestoken

8/10

KIST FEEDER

Dienaren van geweld

8/10

meer beoordelingen

Populaire Categorieën: Nieuws , Beoordelingen , Ander , Functies ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.