Bekijk LIMP BIZKIT's FRED DURST akoestische cover van THE WHO's 'Behind Blue Eyes'

LIMP BIZKIT frontman Fred Durst voerde een coverversie uit van DE WHO klassiek 'Achter blauwe ogen' op zaterdag (8 februari) in Los Angeles bij een herdenking voor Andrew Burkle , een aspirant-filmproducent en zoon van miljardair Ron Burkle . Het was de eerste keer dat Fred had het lied live gezongen terwijl hij een akoestische gitaar speelde. Het evenement, georganiseerd door de Stichting Tony Hawk , inclusief optredens van het grootste deel van de huidige line-up van RODE HETE CHILI PEPERS en JANE'S VERSLAVING .

LIMP BIZKIT cover van 'Achter blauwe ogen' stond op het album van de band uit 2003 'Resultaten kunnen verschillen' . De bijbehorende muziekvideo zag Durst hartstochtelijk vrijen met Oscar -winnende actrice Halle Berry , ster van de film 'Gothika' , die het lied kenmerkte. Durst , die de video regisseerde voor DE WHO cover in Los Angeles, beschreef de finale in zijn behandeling als 'de grootste kus die je ooit zult zien'.

LIMP BIZKIT 's versie van 'Achter blauwe ogen' werd op grote schaal gepand door de muziekpers, met De waarnemer schrijft in zijn albumrecensie dat het nummer 'je blij zal maken dat ze de Stop-knop hebben uitgevonden'. Desondanks werd het nummer als single uitgebracht en wist het op te klimmen naar nummer 71 Aanplakbord 's Hot 100-hitlijst (het deed het iets beter op de rock-radio-hitlijsten en bereikte nummer 11 bij mainstream en nummer 18 bij modern).LIMP BIZKIT heeft sinds 2011 geen nieuw studioalbum uitgebracht 'Gouden Cobra' . Vanaf dat moment, LIMP BIZKIT heeft vier singles uitgebracht en beloofde een volledige collectie nieuw materiaal uit te brengen, genaamd 'Stempel van de disco-olifanten' . Die LP is nooit opgedoken.

LIMP BIZKIT en Lil Wayne de gezamenlijke single, 'Klaar om te gaan' , werd in juli 2013 beschikbaar gesteld. De track werd uitgebracht via Contant geld , Lil Wayne 's oude platenmaatschappij.

LIMP BIZKIT in 2011 afscheid genomen van interscope , het label dat alle platen van de band tot nu toe via zijn dochterondernemingen heeft uitgebracht Omdraaien , geffen en Suretone Records .

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Functies , Nieuws , Ander ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.