KID ROCK's 'Bad Reputation'-album komt deze maand aan; Details onthuld

Kid Rock zal loslaten zijn nieuwe album, 'Slechte reputatie' , digitaal op 21 maart. Fysieke cd's zijn beschikbaar op 6 april.

'Slechte reputatie' zal de drie nummers bevatten Kid Rock uitgebracht in januari — 'Wij, het volk' , 'De laatste dans' en 'Rocken' — evenals zijn single van november 2021 'Vertel me niet hoe ik moet leven' , die is opgenomen met Canadese hardrockers MONSTER TRUCK .

'Wij, het volk' bevat het refrein van 'Let's go, Brandon ,' conservatieve code voor 'Fuck' Joe Biden ' (geboren toen a NASCAR verslaggever hoorde een menigte verkeerd en meldde dat ze scandeerden ter ondersteuning van racer Brandon Brown toen ze feitelijk krachttermen scandeerden in de richting van de Amerikaanse president), en zich ook richten op de reguliere media, CNN , TMZ , Twitter en Facebook , evenals maskermandaten en COVID-19-beperkingen.'Wij, de mensen in alles wat we doen, behouden ons het recht voor om te schreeuwen: 'Fuck you!' Kind schreeuwt in het lied. 'Draag je masker. Neem je pillen. Nu is een hele generatie geestesziek', voegt hij eraan toe.

Elders in het nummer rapt hij: 'COVID is nabij. Het komt naar de stad. We moeten snel handelen, onze grenzen sluiten. Joe Biden doet, omarmt de media. Groot Maffiabaas doet het, en ze noemen hem racist.

'De inflatie stijgt als het minimumloon. Het is dus allemaal hetzelfde. Er is niets veranderd', roept hij uit.

Vervolgens roept hij op tot politiek gepolariseerde Amerikanen om samen te komen en zegt: 'We moeten blijven vechten voor het recht om vrij te zijn. En niet ieder mens hoeft het ermee eens te zijn. We bloeden allemaal rood, broeder, luister naar me. Het is tijd voor liefde en eenheid.'

De track wordt afgesloten met gesamplede menigte die zingt: 'Let's go, Brandon .'

In een Facebook video waarin de drie tracks in januari worden aangekondigd, Kid Rock beschreven 'Wij, het volk' als een 'hard rock-rap deuntje'.

'[Het gaat] over, nou ja, alle gekte die de afgelopen jaren in onze wereld gaande is en de politiek en de polarisatie en sociale rechtvaardigheid', zei hij. 'Weet je, constant omdat je gewoon een... Troef fan wordt dag in dag uit in de media aangevallen.'

Hij voegde eraan toe: 'Ik vind het niet erg om een ​​klap te krijgen, maar ik sla terug, klootzak, en ik sla hard.'

Zoals eerder gemeld, Kid Rock zal de krachten bundelen met BUITENLANDER en GRAND FUNK SPOORWEG voor een Amerikaanse tour deze lente zomer. JASON BONHAM'S LED ZEPPELIN AVOND verschijnt op geselecteerde data, met een speciaal optreden van Trey Lewis bij alle optredens. De 24-stad 'Slechte Reputatie Tour' zal op 6 april van start gaan in het Ford Center in Evansville, Indiana, met stops in de VS in Nashville, Boston, Chicago en meer voordat het wordt afgesloten met twee shows in Detroit.

'Slechte reputatie' tracklist:

01. Vertel me niet hoe ik moet leven (feat. MONSTERTRUCK)
02. Wij, het volk
03. Mijn soort land
04. Slechte reputatie
05. Stop nooit
06. Shakdown (feat. Robert James)
07. Rockin'
08. De laatste dans
09. Zie je weer
10. Nog steeds iets
elf. Ze is je baby (nu rock haar)
12. Nooit genoeg
13. Alles voor mij
14. Koud bier
vijftien. Ala-Fu ** In'-Bama
16. ben wat ik ben
17. Het Nashville dat ik ken
18. Vijftig

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Ander , Functies , Nieuws ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.