ANDI DERIS van HELLOWEEN 'begreep niet' dat er iets ergs aan de hand was in de wereld tot 'Long After' de pandemie toesloeg

HELLOWEEN zanger Andi Deris , die op Tenerife woont, het grootste van de Spaanse Canarische Eilanden, sprak met Mayra Dias Gomes van Brazilië 'Lokaos Rockshow' over hoe hij is omgegaan met het bijna twee jaar niet kunnen spelen van shows tijdens de coronaviruspandemie. Hij zei (zoals getranscribeerd door BLABBERMOUTH.NET ): 'Nou, we waren in de gelukkige situatie dat we midden in een productie [van ons nieuwe titelloze album] zaten toen de pandemie toesloeg. Dus al mijn medemuzikanten hier in de band, we realiseerden ons niet eens dat er iets ergs aan de hand is in de wereld, omdat we, zoals altijd, opgesloten zaten in de studio. [ lacht ] We zaten in onze eigen lockdown. Zoals bij elke productie, zit je [een paar] maanden een beetje in je konijnenhol ...

'Na [elke] productiedag zaten we daar om twee uur 's nachts, luisterend naar het nieuws en kijken naar Duitse televisie, Spaanse televisie - je gaat door BBC , jij bent aan het kijken CNN en je probeert een beeld te krijgen van wat er in de wereld gebeurt en tussen de regels door te lezen, want elk nieuws [bericht] was anders,' vervolgde hij. 'Maar één ding was gemeen: er is een bloedige pandemie gaande. Mensen waren doodsbang en iedereen dacht: 'Oké, morgen zijn we allemaal dood.' [ lacht ] Hier in Spanje, omdat de Canarische Eilanden deel uitmaken van Spanje, had iedereen dit [gevoel van], 'weer de nieuwe Spaanse griep.' … Iedereen dacht: 'Morgen is de helft van Spanje uitgeroeid.' Dus iedereen had iets met een grote maag aan de hand: 'Oh, shit. Ga niet naar buiten.'

'Maar voor ons, eigenlijk, dat hele pandemie-gebeuren, het gevoel dat ik zojuist beschreef, sloeg het toe lang nadat de pandemie daadwerkelijk werd aangekondigd,' En ik toegevoegd. 'Dus voor ons was het zoiets van: 'Oké, je bent hier toch. Dus wat er ook in de wereld gebeurt, heeft geen invloed op ons.' Zoals altijd zitten we in de productie in onze eigen bubbel. En zelfs als er een Derde Wereldoorlog zou komen en de Duitsers opnieuw de maan zouden binnenvallen - wat dan ook - maakt ons niet uit. We zijn hier in de studio. Oké, [het kan ons schelen] omdat ik ben Een Duitser. Oké. Dat was een slecht voorbeeld. [ lacht ] Vergeet het. [ lacht ] 'Afgelopen juni verscheen de nieuwe LP van de herenigde uitgebreide klassieke line-up van HELLOWEEN kwam de officiële albumlijst binnen in het thuisland van de band, Duitsland op positie nr. 1.

De 'Pompoenen Verenigd' line-up van HELLOWEEN beschikt over terugkerende zanger Michael Kiske en gitarist/zanger Kai Hansen naast Deris , gitaristen Michael Weikath en Sasha Gerstner , bassist Markus Grosskopf en drummer Daniel Loeble .

Gemaakt door Charlie Bauerfeind en Dennis Ward , de nieuwe HELLOWEEN LP werd gedeeltelijk opgenomen in de HUIS. Studio's in Hamburg (waar alles begon in 1984). Dezelfde opnameconsole die hiervoor wordt gebruikt: HELLOWEEN albums als 'Meester van de ringen' , 'Tijd van de eed' en 'Beter dan rauw' werd gebruikt om het nieuwe materiaal van de band op te nemen. De inspanning was gemengd bij de Valhalla Studios van Ronald Prent ( IJZEREN MAAGD , DEF LEPPARD , RAMMSTEIN ).

HELLOWEEN Op het nieuwe album gingen de legendarische Duitse powermetallers 'terug naar de roots', waarbij de band volledig analoog opnam en Loble het spelen van de drumkit die eerder werd gebruikt door HELLOWEEN 's originele drummer, wijlen Ingo Schichtenberg , op de legendarische 'Bewaarder van de zeven sleutels' opnames.

De 'Pompoenen Verenigd' tour markeerde de eerste keer Kiske had live gespeeld met HELLOWEEN sinds 1993. Hansen , die vertrok HELLOWEEN in 1988, had door de jaren heen bij de band op het podium gestaan ​​tijdens verschillende tours en festivaloptredens. De set bevatte verschillende duetten met Kiske en zijn vervanger, Deris , samen met vele zelden gespeelde nummers, waaronder 'Kinderen van de eeuw' , 'Opkomst en ondergang' en 'Leven is geen misdaad' . Hansen — die fronted HELLOWEEN tot eind 1986 - zong een medley van een aantal vroege HELLOWEEN klassiekers, waaronder 'Rijd door de lucht' , 'Judas' , 'Sterrenlicht' en 'Heavy Metal (is de wet)' .

HELLOWEEN is Europees 'United Alive Wereldtour Deel II' , die oorspronkelijk in september en oktober zou plaatsvinden, vindt nu volgend jaar plaats.

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Ander , Functies , Nieuws ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.