GARY HOLT is het eens met KERRY KING die SLAYER noemde het te snel stopt: 'We waren het helemaal aan het vermoorden'

EXODUS gitarist Gary Holt zegt dat hij het ermee eens is Kerry King Dat MOORDENAAR heb het te snel opgezegd.

tool nieuwe albumnaam

Eerder deze maand, Kerry haalde de krantenkoppen in de metaalwereld toen hij dat zei MOORDENAAR 'te vroeg' met pensioen. Tijdens het opnemen van een kort videobericht om te feliciteren MACHINEKOP over de 30e verjaardag van de San Francisco Bay Area act, MOORDENAAR De oprichtende gitarist zei: 'Dus ik hoor dat felicitaties op zijn plaats zijn voor mijn vrienden in MACHINEKOP . Blijkbaar is het 30 jaar, wat een hele prestatie is. Er komen niet veel bands. Dat hebben we gedaan en toen zijn we te vroeg gestopt. Neuk ons. Neuk me. Ik haat het verdomme niet te spelen.'

Holt , die bijna negen jaar toerde met MOORDENAAR , werd gevraagd naar Kerry 's commentaar in een nieuw interview met Metalen hamer . Hij zei: 'Ik zou het ermee eens moeten zijn. We speelden nog steeds op de top van ons spel, we waren het helemaal aan het vermoorden. De band had nog veel jaren te gaan, maar ik denk dat wanneer het tijd is, het tijd is. Als je besluit ergens voor weg te lopen, loop dan weg. Ik kan niemand vertellen dat ze de verkeerde beslissing hebben genomen. Het is beter om erop uit te gaan dan dat je niet in staat bent om je eigen nummers te spelen, en deze shit is niet gemakkelijk. Spelen 'Engel van de dood' op 70-jarige leeftijd zou verdomd moeilijk zijn. Maar het was tijd voor mij om terug te komen, laten we het zo zeggen. Ik miste echt mijn eerste familie.'Holt begon in te vullen voor MOORDENAAR gitarist Jeff Hanneman bij liveshows in 2011, en werd vanaf 2013 de fulltime co-gitarist van de band, terwijl hij lid bleef van EXODUS . Holt gespeeld op MOORDENAAR het laatste album, 'meedogenloos' , die in 2015 uitkwam.

Terug in maart, Gary vertelde Headbangers met dat hij open zou staan ​​om mee te spelen MOORDENAAR als de band ooit besloot terug te komen. 'Kijk, als de machten die ooit zijn - over een jaar of zoiets - zouden zeggen: 'Hé, weet je wat? We hebben zin om wat shows te spelen, 'ik ben er om het te doen' Holt gezegd. 'Maar dat zijn geen beslissingen die ik moet nemen, of zelfs niet om echt over te speculeren. Voor zover ik weet, is de band voorbij, en de laatste show was 30 november 2019. En ik ben op volle kracht vooruit met EXODUS nu.'

MOORDENAAR speelde de laatste show van zijn afscheidstournee in november 2019 in het Forum in Los Angeles. Een dag later, Kerry zijn vrouw Ayesha King zei dat er 'geen kans in de hel' is dat de thrash metal-iconen zich zullen herenigen voor meer live-optredens. In augustus 2020 schoot ze opnieuw de mogelijkheid van haar man en bassist/vocalist neer Tom Araya het podium nooit meer delen onder de MOORDENAAR spandoek.

Na Ayesha deelde drie foto's van Kerry houden hun kat in diavoorstelling-type Instagram post, een fan schreef: 'Nee Tom , Nee SLAYER Kerry . Stop met denken MOORDENAAR zonder @tomarayaofficial'. Ayesha antwoordde toen: 'maak je geen zorgen, dat zullen ze nooit zijn' MOORDENAAR opnieuw! U kunt gerust zijn'.

Diezelfde maand, MOORDENAAR drummer Paul Bostaphu bevestigde dat hij betrokken is bij een gloednieuw project onder leiding van Kerry King . Het duo heeft het afgelopen anderhalf jaar een groot deel van de tijd aan muziek gewerkt in de hoop deze goed op te nemen zodra de pandemie van het coronavirus voorbij is.

MOORDENAAR De laatste wereldtournee begon op 10 mei 2018 met de bedoeling van de band om op zoveel mogelijk plaatsen te spelen, om het de fans gemakkelijk te maken om nog een laatste keer te zien. MOORDENAAR laten zien en afscheid nemen. Tegen de tijd dat de 18 maanden durende trektocht in het Forum werd afgesloten, had de band zeven tourdelen voltooid plus een reeks eenmalige grote zomerfestivals, met meer dan 140 shows in 30 landen en 40 Amerikaanse staten.

Populaire Categorieën: Ander , Functies , Beoordelingen , Nieuws ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.