COREY TAYLOR om GUN KELLY MACHINE TE MAKEN: Je hoeft niet 'je mond te houden over bands die dit al 20 jaar doen'

SLIPKNOT frontman Corey Taylor heeft gestraald Machinegeweer Kelly , zeggende dat de rapper die rocker is geworden niet 'zijn mond kan houden over bands die dit al 20 jaar doen'.

De woordenstrijd begon afgelopen september toen Machinegeweer Kelly en SLIPKNOT uitgevoerd op Riot Fest in Chicago. 'Wil je weten wat ik echt blij ben dat ik niet doe?' Kelly - echte naam Colson Baker - zei tijdens zijn optreden, volgens een video gemaakt door een fan. 'Als 50-jarige met een verdomd raar masker op een verdomd podium, pratende shit.

'Laat me eens kijken wie ervoor koos om hier te zijn in plaats van met al die oude rare kerels met maskers,' NSC toegevoegd.Na Machinegeweer Kelly Zijn opmerkingen deden de ronde, hij twitterde 'heel vreemd dat wanneer een artiest shit praat en ik reageer, ik de slechterik ben.'

' kernachtig deed een couplet voor een liedje op kaartjes voor mijn ondergang album, het was verdomd verschrikkelijk, dus ik heb het niet gebruikt. hij werd er boos over en praatte stront tegen een tijdschrift over hetzelfde album waar hij bijna aan was. yalls-verhalen zijn allemaal uitgeschakeld. geef gewoon toe dat hij bitter is', twitterde hij later.

De reactie NSC was blijkbaar verwees naar was van Taylor 's verschijning op 'Cutter's Rockcast' een jaar geleden. 'Ik heb een hekel aan alle nieuwe rock. Ik [haat] de artiesten die faalden in één genre en besloten rock te gaan - en ik denk dat hij weet wie hij is,' Corey zei destijds.

Euronieme sterfscène foto's

Als reactie op Machinegeweer Kelly de tweets van september, Taylor ging naar sociale media om screenshots te delen van wat leek op een e-mailgesprek waarmee hij had Travis Barker , die producer was op NSC 's 'Tickets voor mijn ondergang' album. Hij voegde ook het volgende bericht toe: 'Ik hou er niet van dat mensen als een kind privé-shit uitzenden. Dus dit is alles wat ik wil zeggen: ik heb het nummer niet gedaan omdat ik het niet leuk vind als mensen voor mij proberen te 'schrijven'. Ik zei NEE tegen HEN. Dus zonder meer…. #ontvangsten Dit is alles wat ik erover ga zeggen.'

In zijn berichten Barker blijkbaar inclusief 'notities' van NSC tot Taylor over zijn vers op een lied.

'Kun je hem vertellen dat hij het f****n heeft vermoord en ik ben opgewonden en VEREERD dat hij er zelfs op zit wtf!!!' Kelly schreef. 'Ik stuurde Corey een idee voor de tweede helft van zijn couplet en hij kan natuurlijk zeggen: fuck it, maar het zou niet leuk zijn om te zien of het iets inspireerde of dat hij het zo zou kunnen proberen', luidde een van de suggesties.

'Dus ik luisterde naar de ideeën en om eerlijk te zijn, ik denk niet dat ik de juiste man ben voor het circuit. Niets persoonlijks, ik denk gewoon als dit is wat NSC zoekt, iemand anders is de man om het te doen,' Taylor geantwoord op Barker .

'Het is ALLEMAAL goed, en ik ben dol op hem - ik hoop dat jullie er de juiste pasvorm voor vinden. Ik hoop dat jullie het begrijpen en ik wens jullie er het beste mee. Als ik op wat voor manier dan ook kan helpen, laat het me dan weten', vervolgde hij.

Kelly reageerde op Taylor Aan Twitter : 'eigenlijk was je couplet echt slecht. met respect, ik zei net dat je het moest herschrijven omdat het echt slecht was. respectvol. maar laten we het doen Britney Spears songcover samen.'

Tijdens het vraag-en-antwoordgedeelte van zijn show aan boord van dit jaar Schip Rocked cruise, Taylor keerde terug naar zijn vete met Machinegeweer Kelly , het publiek vertellen (zoals getranscribeerd door BLABBERMOUTH.NET ): 'Voor degenen onder u die het niet weten, NSC houdt niet zo van mij. En laat me dat vervolgen door te zeggen dat het me niet kan schelen.

'Ik zal je niet het hele verdomde verhaal vertellen, want je kunt online gaan en het allemaal opzoeken. Ik zal echter dit zeggen: hij houdt vol dat ik eraan begonnen ben. De waarheid is hij begon het. Nu zal ik je uitleggen waarom.

'Als je het niet weet, ze hebben me gevraagd om een ​​deuntje met hem te doen,' Corey voortgezet. 'Ze hebben het naar mij gestuurd. Ik heb het niet gegraven. En ik probeerde er iets mee te doen vanwege mijn respect voor Travis , omdat hij en ik al eerder samenwerkten. Ze stuurden me deze echt rare notities en ze wilden dat ik zijn woorden zou zingen. En ik zei gewoon: 'Ik ga het niet doen.' En ik heb een e-mail gestuurd. Ik heb die e-mail gepost. En ik heb niets meer van hem gehoord. En ik dacht dat het klaar was. Snel vooruit ongeveer acht maanden, en Machinegeweer Kelly doet dit raar Instagram Live interview met Allie van Spotify . En hij gaat uit op deze verdomde tirade over rocksterren en comfortabele schoenen. Het klinkt zo slim als je denkt dat het is. ... Ik bedoel, er kwam spuug uit zijn gezicht. En ik kijk ernaar en ik ga, 'Fuck. Je bent hier eigenlijk al vijf minuten, en je gaat verdomme je mond houden over bands die dit al 20 verdomde jaren doen, zoals in de modder, in het vuil. Ze gaan dragen wat ze willen. Je gaat hier binnenlopen met je verdomde zwarte tong en probeert wat shit te praten over een paar bands die verdomme om je kont zouden draaien? Rot op.' Dus toen ik de kans kreeg om iets te zeggen, deed ik dat. En ik heb hem niet gebeld. Ik zei net wat ik zei over mensen die falen in het ene genre en overgaan op een ander. En dat stoorde hem. ... Vreemd genoeg zijn we in Chicago in dezelfde show en spelen we eigenlijk op hetzelfde moment. En hij was niet blij dat er veel mensen bij onze show waren - en ik meen echt veel.

'Maar tot op de dag van vandaag houdt hij vol dat ik eraan begonnen ben' Taylor toegevoegd. 'Het is de enige reden waarom ik zei wat ik zei, omdat hij zei wat hij zei. Je loopt geen genre binnen met de geschiedenis, met het werk... Het feit dat dit genre echt niet het respect krijgt dat het verdient. Je mag niet binnenkomen als een of andere vreemde vervangende leraar en doen alsof je ons kunt vertellen wat we moeten dragen - laarzen, schoenen, huisschoenen, pantoffels. Waarom zuig je niet elke centimeter van mijn lul? Dat krijg je niet voor elkaar. En dit zijn bands die ik misschien niet eens ken, maar raad eens? Ik respecteer ze verdomme omdat ze verdomme het podium betreden en ze verdomme alles geven wat ze hebben.'

'Tickets voor mijn ondergang' werd uitgebracht in september 2020 en debuteerde op nummer 1 in de Billboard 200-hitlijst. Het was het nummer 1 hedendaagse rockalbum van zowel 2020 als 2021, en heeft wereldwijd meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht met meer dan 3,6 miljard streams.

Corey Taylor's vraag en antwoord. Hem werd gevraagd naar de MGK-situatie. Zijn antwoord…

Gepost door Kris Sterbinsky op donderdag 27 januari 2022

Populaire Categorieën: Nieuws , Beoordelingen , Ander , Functies ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.