Beoordelingen - Eindspel

Niet bellen Andrew Staehling een controlefreak. Hij weet toevallig wat het beste is voor zijn 'band' SOULSCAR . Op 'Eindspel' , de derde volledige release van het project, Staehling draagt ​​zang, gitaren, bas en toetsen bij, om nog maar te zwijgen van het produceren van het album. Hoewel andere muzikanten zang en solo's op het album bijdragen, 'Eindspel' is ongetwijfeld Staehling 's kindje. Het blijkt dat de man knap werk levert door een sterke verzameling melodieuze death/thrash op te bouwen die veel te danken heeft aan de Zweedse meesters, inclusief stukjes oude DONKERE RUST .

Tal van knapperige gitaarriffs, harmonieën en stijgende solo's passen goed bij pakkende songwriting. Veel ervan is van de up-tempo en thrashy variant, zoals blijkt uit nummers als 'Identiteit' , 'De gekwetste vlaktes' , en de intense 'Liar's League' . Een paar toetsenborden zijn op verschillende punten onderweg te vinden en werken om de nummers te accentueren zonder de stoere riffs te verstoren. Het is een beetje vreemd dat het album maar liefst drie instrumentale nummers bevat ( 'Sertaline' , met effectieve toetsen, 'synesthet' , en 'Fenikstranen' ), maar ze zijn allemaal leuk en passen mooi in het grotere kader van het album. De man heeft een talent voor het balanceren van de bovengenoemde riff-crunch met melodieuze leads; er zit een zekere flow in de nummers die bij sommige tijdgenoten van de band ontbreekt. Aan de andere kant, de vrouwelijke vocalen van Alexandra Staehling Aan 'Eindspel ik' , 'Eindspel II' , en 'Achteraf' zijn slecht passend, zowel vanuit het oogpunt van de context van de regeling en de levering. Sterker nog, de vrouwelijke vocalen aan 'Achteraf' zijn ongemakkelijk onhandig.

In het geheel, 'Eindspel' klinkt verrassend fris, gezien de menigte concurrenten die de Zweedse melodieuze death/thrash-golf blijven berijden. Het gitaarwerk alleen (inclusief de rijke toon) is genoeg om te luisteren. Als je voorbij de momentum-dodende zang van kunt komen Alexandra op de bovengenoemde tracks vind je 'Eindspel' een aangename ervaring.Populaire Categorieën: Ander , Functies , Nieuws , Beoordelingen ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.