Beoordelingen - Eeuwige chaos

Hoe schijnbaar onmogelijk het ook is om de wilde, chaotische energie van de vroege thrashscene na te bootsen, er zijn nog steeds bands met de vereiste branie en losgeslagen intensiteit om verdomd dichtbij te komen. NERVOSA zijn al lang zo'n band, maar zelfs hun meest diehard fans moeten het ergste hebben gevreesd als gitarist en oprichter Prika Amaral werd vorig jaar de laatste vrouw die overeind stond. Presentatie van een gloednieuwe line-up, 'Altijde chaos' is duidelijk het belangrijkste record uit de carrière van de Brazilianen tot nu toe, en het is een kans die Amaral heeft duidelijk met beide behendige handen gegrepen. De vierde full-length van de band, en de eerste sinds 2018 'Ondergang van de mensheid' , is minder het geluid van een herboren band dan de destructieve vruchten van een wilde mutant-upgrade op baasniveau. Al aanzienlijk gemener dan veel van hun thrash metal-collega's, NERVOSA behoud ongekende intensiteitsniveaus tijdens deze 13 korte, scherpe uitbarstingen van old-school ijver. Het is het soort lelijke, explosieve metalplaat waar je slecht van gaat rijden, dus let alsjeblieft op en wees veilig daarbuiten.

De kracht en originaliteit van Amaral Ook hier komt de muzikale visie scherp in beeld, alhoewel 'Altijde chaos' dwaalt zelden af ​​van een brute mix van scabrous thrash en haveloze death. De duivel zit in de fijne details, van de woozy doom riffs die onverwachts opduiken tussen heads-down rampages tot de griezelige sfeer die doordringt NERVOSA 's mid-tempo riffs. Het is veelbetekenend dat deze nieuwe line-up een waanzinnige chemie heeft en een onmiddellijke en duizelingwekkende balans heeft gevonden tussen losbandige branie en verbluffende precisie. Ondanks de duidelijke sonische voordelen van een opname in 2020, 'Altijde chaos' swingt, steekt en slaat als een old-school juweeltje, met nieuwe zanger satanische diva het leveren van enkele van de meest charismatische grommen aan deze kant van WAT DOE JE NU ' Sabina Classen . Maar NERVOSA klinkt nooit afgeleid of zit vast in het verleden: zoals een verbolgen opener 'giftig' , de pikzwarte 'Genocidaal Commando' en laatste, waanzinnige nek-wrecker 'Onder Ruïnes' zijn dik met een korst van na de millenniumwisseling en worden ondersteund door stevig eigentijdse niveaus van darmrammelend gewicht.

Als één nummer alles samenvat, is het 'Tijd om te vechten' ; 153 seconden onaangename, opgefokte speed metal, het is heerlijk snotterig en onbeschaamd, brutaal als de hel en trots doordrenkt van de groezelige esthetiek van de underground. Uiteindelijk is het het soort album dat de diehards van de liefhebbers scheidt. In de tussentijd, NERVOSA zijn nieuw uitgerust voor de lange termijn. 'Altijde chaos' is een absolute ripper. Vind je het niet gewoon geweldig als een plan samenkomt?Populaire Categorieën: Functies , Nieuws , Beoordelingen , Ander ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.