AVENGED SEVENFOLD is 'Still Finishing Up' nieuw album: 'We komen weer op een geweldige plek als een band'

GEAVENGD ZEVENVOUWEN bassist Johnny Christ zegt dat de band 'nog steeds bezig is' met het vervolg op 2016 'Het podium' album.

De 37-jarige muzikant uit Huntington Beach, Californië gaf een update over: GEAVENGD ZEVENVOUWEN 's nieuwe LP terwijl je praat met HELLYEAH en MUDVAYNE zanger Tsjaad Grijs tijdens een van zijn internet-tv-shows 'Drankjes Met Johnny' .

tool nieuw album releasedatum 2019

Met betrekking tot GEAVENGD ZEVENVOUWEN de huidige status, Christus zei (zoals getranscribeerd door BLABBERMOUTH.NET ): 'We zijn nog bezig met het afmaken van ons record dat we begonnen zijn. We hadden veel vertragingen, om veel verschillende redenen. We zullen er op een later tijdstip op ingaan en we zullen alle fans op de hoogte stellen. Maar het zijn gewoon vertragingen, en dan COVID toevoegen aan sommige van die vertragingen ... We zijn een behoorlijk ingewikkelde band. De vertragingen waren er al, en [COVID] heeft het net iets langer gemaakt.'Hij vervolgde: 'De plaat afmaken tot het kaliber dat we hebben gemaakt ... Veel strijkersarrangementen, veel verschillende dingen die je nodig hebt - spelers om binnen te komen, en ze maken allemaal deel uit van een vakbond en zo, en ze hebben verschillende nieuwe protocollen over hoe... 'Oh, als we een volledig orkest willen doen, moeten we deze drie jongens doen en dan deze drie jongens.' We hadden zoiets van: 'Nee. We wachten gewoon tot we het hele verdomde ding bij elkaar hebben. Laten we het goed doen.' … En dat is nog maar een van de vertragingen. Er zijn er nog een paar. Maar eigenlijk maken we dat af.

'We zijn nu letterlijk in gesprek, hebben bandbijeenkomsten, over hoe de komende jaren eruit zullen zien en plannen en zo,' Johnny toegevoegd. 'Dus we zijn opgewonden. We komen weer op een geweldige plek als band. Niet dat er een slechte plek was.

'Weet je wat het andere is, Tsjaad ? We hebben nu allemaal jonge gezinnen. Dus een tijdje afwezig zijn [tijdens de pandemie] was een soort zilveren randje, in veel opzichten een verhulde zegen. Ik heb mijn vijfjarige zoon uit de eerste hand zien opgroeien zonder onderweg te zijn, zonder echt te veel te werken. Ik ben elke dag thuis geweest - wat goed en slecht voor me is.

Twee maanden geleden, GEAVENGD ZEVENVOUWEN zanger M. Schaduwen zei dat het nieuwe album van de band '90 procent klaar' was nadat de band een 78-koppig orkest had weten te krijgen om zijn delen op te nemen voor de follow-up van 'Het podium' . Een maand eerder, M. Schaduwen vertelde Metalen hamer dat de band het mixen van hun achtste studioalbum in maart zou voltooien. 'De plaat is al een jaar opgenomen, maar we zijn er niet in geslaagd om er de echte snaren op te zetten, omdat we niet naar Praag konden vliegen', zei hij. 'Als een orkest sociale afstand moet houden en ze zitten niet naast elkaar, kunnen ze ontstemd raken, en we zijn nu eindelijk op een plek waar we dit 70-koppige orkest kunnen gebruiken zoals we het bedoeld hadden.'

Wat betreft de muzikale richting van het vervolg op 'Het podium' , M. Schaduwen zei: 'Er zijn zoveel invloeden... We zijn erg beïnvloed door' Kanye West . Het ding over Een keer is dat hij put uit zulke geweldige soulmuziek. Ik ben niet opgegroeid met dat spul - mijn vader luisterde naar BOSTON en Alice Cooper [en] Ik kreeg niet die smaak van zwarte muziek en oude ziel. Dus, diep in de jazzmuzikanten duiken... We proberen geen jazzplaat te maken, maar de akkoordwisselingen en progressies zijn zo eye-openend voor ons.'

GEAVENGD ZEVENVOUWEN bleef een laag profiel in 2019. Een bloedblaar op M. Schaduwen De stembanden van de band dwongen de band om een ​​zomertour van 2018 te annuleren met PROFETEN VAN RAGE en DRIE DAGEN GENADE .

'Het podium' werd als verrassing uitgebracht in oktober 2016. De release van de schijf, die werd aangekondigd op de avond dat deze in de uitverkoop ging, leverde de laagste omzet op van een GEAVENGD ZEVENVOUWEN album in 11 jaar. Er werden in de eerste week 76 duizend exemplaren van verkocht, waarvan 73 duizend fysiek.

'Het podium' , GEAVENGD 's debuut voor Capitol , verkocht in de eerste week minder dan de helft zoveel exemplaren als de twee eerdere pogingen van de groep, 2010 'Nachtmerrie' en 2013 'Gegroet aan de koning' .

mark hoppus soort kanker

Populaire Categorieën: Beoordelingen , Ander , Functies , Nieuws ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.