AC/DC's 'Through The Mists Of Time'-muziekvideo komt morgen uit

Wisselstroom / gelijkstroom 's muziekvideo voor het nummer 'Door de nevelen van de tijd' zal morgen (donderdag 30 september) om 7.00 uur PDT / 10.00 uur EDT zijn online debuut maken. Het nummer is afkomstig van het laatste album van de band 'Opstarten' , die in november 2020 werd uitgebracht. De LP bevat Wisselstroom / gelijkstroom 's huidige line-up van Brian Johnson (zang), Phil Rudd (drums), Cliff Williams (bas), Angus Young (gitaar) en Stevie Young (gitaar). Het werd opgenomen over een periode van zes weken in augustus en september 2018 om Warehouse Studios in Vancouver met producer Brendan O'Brien , die ook aan 2008 werkte 'Zwart ijs' en 2014's 'Rock Of Buste' .

'Opstarten' is een eerbetoon aan de oprichting Wisselstroom / gelijkstroom ritme gitarist Malcolm Young , die in 2017 op 64-jarige leeftijd stierf aan de gevolgen van dementie. Malcolm wordt gecrediteerd als schrijver op alle 12 nummers op 'Opstarten' , samen met zijn broer Angus .

Johnson besproken 'Door de nevelen van de tijd' , die in één recensie is beschreven als 'het dichtst in de buurt komen' Wisselstroom / gelijkstroom nadenken over het altijd aanwezige gezicht van de oude vadertijd,' in een interview in november 2020 met Radio X . Hij zei: 'De riff voor' 'Door de nevelen van de tijd' kwam naar buiten, en Angus schreef de tekst voor dat nummer, en ik geloof dat hij alles heeft vastgelegd - over de vroege dagen toen de band begon, toen rock-'n-roll gewoon zorgeloos was, toen niemand ergens aan dacht behalve plezier hebben en spelen. En al deze mooie onschuld was verdwenen. En ik denk dat [de teksten] [het sentiment] hebben ingekapseld. Om je de waarheid te zeggen, elke keer als ik het hoor, krijg ik nog steeds kippenvel, en het is een eerbetoon aan Malcolm : 'Door de nevelen van de tijd' . En het is anders. Ik weet niet of het anders is dan alles wat we eerder hebben gedaan, maar het onderscheidt zich zeker.''Opstarten' belandde op de nummer 1 plek in 18 landen, waaronder in de VS, waar het in de eerste week meer dan 117.000 exemplaren verkocht. 'Opstarten' gemarkeerd Wisselstroom / gelijkstroom 's zesde nummer 1-album in Australië, waar de band de enige Australische groep in de geschiedenis is die in vijf decennia een nummer 1-album heeft gehad: 'Terug in het zwart' (jaren 80), 'Ballbreaker Live' (1990), 'Zwart ijs' (jaren 2000), 'Rock Of Buste' (2010s) en 'Opstarten' (jaren 2020).

'Opstarten' was het snelst verkopende album van 2020 in ten minste drie van de grootste markten - de VS, Australië en het VK - waar het debuteerde op nummer 1.

Angus vertelde Rollende steen over Wisselstroom / gelijkstroom voortdurende samenwerking met O'Brien : 'Wat ik leuk vind aan Brendan is dat hij je aan het werk houdt als je een project met hem doet. Hij is zelf getalenteerd. Hij kent zijn bas en zijn gitaar en een beetje drums. En piano. Hij bestrijkt het spectrum van wat we muzikaal kunnen doen. Dat is heel fijn, want je werkt met een muzikant, want die muzikale kennis kan hij toepassen.'

Hoewel Wisselstroom / gelijkstroom oorspronkelijk gepland op release 'Opstarten' begin 2020 dwong de pandemie de band tot heroverweging.

'We hoopten het album uit te brengen voordat dit allemaal zou gebeuren' Angus gezegd. 'Ze kwamen samen op ideeën voor verpakkingen en videopromo's. En toen kwam dat virusgebeuren. Het zette iedereen een beetje in de wacht.'

Populaire Categorieën: Functies , Beoordelingen , Ander , Nieuws ,

Wie Zijn Wij?

We Zijn Geconcentreerd Op Het Laatste Nieuws Van Havi-Meetal En Hard Rock, Beoordelingen En Muziek Die De Data Van Tour- En Releasedata Aangeven.